Augsburg Derneği Fenerbahçe
12 Haziran 2024

Şampiyon basketbolcularımızdan açıklamalar

Augsburg Derneği Şampiyon basketbolcularımızdan açıklamalar

Maçın ardından oyuncularımız Fenerbahçe Televizyonu’na verdikleri röportajlarda çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Şampiyonların sözleri şöyle…

Sertaç Şanlı: Zor olacak çünkü herkes şampiyon olmak istiyor. Herkes kanının son damlasına kadar savaşıyor. Mutluyuz, şampiyonuz.

Metecan Birsen: Çok mutluyum. Söylenecek çok söz yok. Fenerbahçe altyapısından yetişmiş biri olarak bu kupayı üçüncü kez alıyorum. Bu kupa taraftarlarımıza armağan olsun.

M. Emre Ekşioğlu: Bu sezon ikinci kupamızı kazandık. Çok heyecanlıyım. Çok mutluyum. Şampiyonluğu taraftarlarımızla birlikte kutluyoruz.

Melih Mahmutoğlu: Harika bir sezon. Kupayı ve ligi kazandık. Final Four’a kaldık. Takım bunu hak etti. Anadolu Efes’i tebrik ediyorum. Onlara karşı oynamak kolay değil. Son zamanlarda kulübümüz için çok güzel şeyler oluyor. Pazar günü Başkanımızın tekrar başkanlığa seçilmesi, Yönetim Kurulumuzu tebrik ediyorum. Aziz Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Çok güzel ortam vardı. İyi ki Fenerbahçeliyim dediğim günlerden devam ediyorum. İnşallah daha fazla kupa kazanarak devam ederiz. Camiamıza ve taraftarlarımıza armağan olsun.

Ömer Ege Ziyaettin: Mutluluğumu ifade edemeyecek kadar çok mutluyum. A takıma çıkmak zaten çok büyük gururdu ve hayalimin gerçekleşmesiydi. Bugün de üstüne şampiyon olduk.  Ailemi çok seviyorum. Tüm taraftarlara da destekleri için çok teşekkür ediyorum. Fenerbahçe taraftarlarının kalbimdeki yeri çok özel.

Tarık Biberovic: Burada olduğum ve takım için çok mutluyum. Sezon başından itibaren çok çalıştık. İnanılmaz seriydi ve hiçbir zaman pes etmediler. Kupa için çok mutluyum. İnşallah ilerideki sezonlarda daha iyi olacağız.

Dyshawn Pierre: Çok mutluyuz. Çok zor bir sezon oldu. İnişlerimizin ve çıkışlarımızın olduğu bir sezondu ama hiç pes etmedik ve sonunda istediğimiz kupaya ulaştık. Türkiye Kupasını kazandık ve Final Four oynadık. Taraftarlarımızla birlikte bu mutluluğu yaşadığımız için çok mutluyuz. Bize her zaman destek oldular. Şampiyonluk onlara yakıştı.  

Nigel Hayes-Davis: Mutluyuz. En kısa sürede evimize dönebileceğiz. Şaka bir yana şampiyon olmak mutluluk verici. Özellikle kendi sahamızda taraftarlarımızın önünde. Üç kupanın ikisini almış olduk; Türkiye Kupası, bu şampiyonluk ve EuroLeague Final Four. Bu sezonu başarılı ve mutlu şekilde kapattığımızı düşünüyorum.

Scottie Wilbekin: Çok mutluyuz. Çok zor ve çılgın maçla roldü. Tarık’ın, Nigel’ın eforları ve Papagiannis’in bloğuyla birlikte güzel bir sonuç elde edildi.

Yam Madar: Yaşadığımız her şeyden sonra bu başarıya ulaştığımız için çok mutluyum. Çok güzel bir şey.

Nate Sestina: Kupa olarak 3’te 2 hiç fena değil. Kazanmak çok güzel. Hedeflerimizin %66’sına varmış gibiyiz. Bu kabul edilebilir. Bu inanılmaz maçlarda mücadele eden arkadaşlara da teşekkürler.

Marko Guduric: Mutluyuz. Tüm değişimlerden sonra 2 kupa ve Final Four’a kalmak müthişti. Final Four’da finale bir adım kalmıştı seneye inşallah onu da elde ederiz. Gururlu ve mutluyum.

Amine Noua: İnanılmaz bir son oldu. Her oyuncunun hayalidir kupa almak. Hatta kariyerini hiç kupa alamadan bitiren oyuncular var. Bunun için minnettarım. Çok çılgınca, çok güzel. Çok mutluyuz.