22 Ağustos 2024

Erkek boksörlerimizden U22 Türkiye Şampiyonası’nda 9 madalya

Augsburg Derneği Erkek boksörlerimizden U22 Türkiye Şampiyonası’nda 9 madalya

Amatör Şubeler Koordinatörümüz Fikret Çetinkaya ve Boks Şube Sorumlumuz Selahattin Atasever’in de yerinde takip ettiği müsabakalarda sporcularımız; 4 altın, 2 gümüş ve 3 bronz madalya alarak başarılı sonuçlara imza attılar.

Şampiyonada ringe çıkan boksörlerimizden; 51 kg Nurullah Oyan, 54 kg Can Kaya, 71 kg Cem Kaya, 92 kg Emrah Yaşar altın madalya alırken, 57 kg Tolga Kaya ve 75 kg Vedat Kaçar gümüş madalyanın sahibi oldu. 63.5 kg Bilge Kağan Kanlı, 80 kg Yusuf Mert Derdiyok ve 67 kg Furkan Tanyel ise bronz madalya kazandılar.

Yedisinin kadın, onbeşinin erkek olduğu toplam yirmi iki sporcu ile katıldığımız ve bugün sona eren U22 Türkiye Ferdi Boks Şampiyonası'nda; kadınlar kategorisinde üç altın, iki gümüş madalya, erkekler kategorisinde ise dört altın, iki gümüş ve üç bronz madalya kazanan Fenerbahçe Boks Şubemiz, toplamda on dört madalya alarak turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

Sporcularımızı ve antrenörlerimizi tebrik ederiz.