13 Ağustos 2024

Augsburg Derneği BİLTES KOLEJİ, FENERBAHÇE İSTANBUL JET TEKERLEKLİ SANDALYE BASKETBOL TAKIMIMIZIN FORMA SPONSORLARI ARASINA KATILDI

Biltes Koleji logosu, 2024-2025 Sezonu boyunca Takımımızın forma arkasında yer alacak.

Biltes Koleji’ne kıymetli desteklerinden dolayı teşekkür ediyor, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ediyoruz.

Biltes Eğitim Kurumları Hakkında;

Okul öncesinden 8. sınıfa kadar bireysel farklılıkları gözeterek yenilikçi eğitim ve öğretim sunan Biltes Koleji; öğrencilerinin akademik başarılarını geliştirmenin yanı sıra bilinçli, fark yaratan, uluslararası ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı dünya insanları olarak yetişmelerini sağlıyor.